Fotograaf (omgeving) Schoonhoven

Ben je op zoek naar een goede fotograaf in de regio van Schoonhoven? Dan kun je zeker terecht bij Melching Media. Als jonge en frisse fotograaf heb ik al flink wat ervaring met het maken van bedrijfsfoto’s, huwelijksfoto’s, eigenlijk alle soorten foto’s.

Ook heb ik een vernieuwende en frisse kijk op het fotograferen. Ik vind het enorm belangrijk om foto’s te schieten waar jij jezelf in herkent of wat de visie van jouw bedrijf ademt. Dat zie ik als fotograaf altijd als de belangrijkste uitdaging.

Ben jij niet op zoek naar van die burgerlijk gemaakte foto’s die tante Beb in haar boekenkast heeft staan van de kleinkinderen? Of van die saaie productfoto’s zonder karakter? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met mij op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.


Wat maakt mij speciaal als fotograaf

Naast het feit dat ik fotograaf ben, heb ik ook een opleiding gevolgd in content creatie. Ik ben er heilig van overtuigd dat het schieten van de foto de helft van de job van een fotograaf is. De andere vijftig procent word behaald achter de computer. In mijn editing programma’s perfectioneer ik de foto en kan ik het precies omzetten naar jouw smaak. Zijn de kleuren van jouw bedrijf oranje en blauw? Perfect! Deze kleuren zal ik accentueren en naar voren laten komen. Dit kan natuurlijk met elke kleur naar keuze. Wil jij graag jouw bruiloft een subtiele vintage fotografie look geven? Ook dat is mogelijk. De opties zijn eindeloos achter mijn computerscherm.

Als dat het nog niet mooi genoeg maakt, heb ik ook nog een diploma van de Hoge Hotelschool in Den Haag. Hier heb ik assertief en sociaal leren werken. Deze karakter eigenschappen zijn dan ook redelijk uniek in de artistieke wereld van de algemene fotograaf. Je kan mij op een plek naar keuze neerzetten met minimale instructies en ik zal mij goed vermaken en met een top resultaat komen.


Op zoek naar een fotograaf voor:

Groepsfoto’s

Een toffe groepsfoto is altijd een goed idee voor een origineel cadeau! Ik kom natuurlijk persoonlijk bij jou langs om wat leuke foto’s te schieten op een locatie wat jou en die groep het meeste aanspreekt! Ik gebruik als fotograaf het liefst natuurlijk licht omdat dit het mooist is. Scheelt ook een hoop aan apparatuur en kosten.

Productfoto’s

Een goede productfoto laat niet alleen het product zien, maar ademt ook karakter. Wat is de visie van jouw bedrijf? Verkoop jij surfboards, dan zou een goede fotograaf zijn duikpak aan moeten trekken en de zee in moeten duiken met zijn camera om daar de juiste shots te nemen. Nu is dit voorbeeld natuurlijk wat extreem, maar dat is in principe wel wat je wilt bereiken.

Interessant? Neem een kijkje in mijn portfolio!

MELCHING MEDIA

ZAKELIJK

PERSOONLIJK

CONTACT

Spoortstraat 60

2871 TP Schoonhoven

MELCHING MEDIA

ZAKELIJK

PERSOONLIJK

CONTACT

Spoortstraat 60

2871 TP Schoonhoven